Soft Vapor POD SERIES Mango + ICE
Soft Vapor POD SERIES Mango + ICE
Готовий набір для самостійного змішування рідини Soft Vapor POD SERIES Mango + ICE - тропічний смак крижаного манго, соковиті часточки якого додадуть зусиль для вирішення будь-яких проблем. Тип рідини: VG/PG 50/50,об'єм 30 мл.
Розроблена для POD та eGo пристроїв. Така рідина ідеально підходить для того, щоб кинути палити: щоб насититися нікотином вам достатньо зробити від 3-х до 6-ти затяжок!
УВАГА! Рідина з високим вмістом нікотину (25 мг та 50 мг) ЗАБОРОНЕНО використовувати на потужних пристроях! Оскільки існує висока ймовірність нікотинового отруєння.
Набір складається з:
- Порожній флакон 30 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (Сольовий)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Soft Vapor POD SERIES + ICE виготовлена на основі сольового нікотину (Salt nicotine) та малазійських ароматизаторах.
Сольовий нікотин має наступні переваги:
- швидке засвоювання нікотину організмом (щоб наситити організм Вам потрібно буде зробити менше затяжок, ніж зазвичай);
- можна використовувати на пристроях із невеликою потужністю;
- заощаджується заряд акумулятора. сигарета використовується менше;
- зменшується витрата рідини;
- невелика кількість пари, що не привертає зайвої уваги та не заважає оточуючим;
- полегшений удар по горлу (ТХ).
Характеристики
- Співвідношення VG:PG
- 50:50
- Категорія смаків
- Фруктові
- Категорія смаків
- З холодком
Ідентифікатори товару
Відгуки
Добра жижа,але в останньому заказі деякі баночки для жижі ну дуже тверді. Навіть мені чоловіку важко її видавити до картриджу
жижа хорошая особенно на испарителе 0.8 ом. Почему у вас нет системы кещбэка или что то в этом роде?
Доброго времени суток. Эта жижа мне очень понравилась из всех что я брала . Огромное спасибо за быструю доставку и подарок. Советую всем .
Вкусно не спорю.
Холода маловато конечно, пришлось доливать самому, но на вкус и цвет))
В целом хорошая жижа.
Единственное придирание, вообще не чувствую никотина, вот от слова совсем, такое чувство будто 0... Накуриваемости 0 честно.
Не реклама, просто для сравнения.
Вот например жидкость Alchemist 50... Так там и голоса с космоса слышны, а тут такое воздух глотаешь...
Получил ,очень вкусная ,лучшая что я брал ,а брал я много ,спасибо,рекомендую
все на висоті! якістю товару та обслуговування повністю задоволений!
А можно ли узнать, в ближайшее время будет поставка Даной жидкости?
Рідина класна. Спочатку випробував на випаровувачі 1.0 Ом(у мене DRAG X PRO + MTL tank для сольових) - практично ніякого смаку. Замовив випаровувачі на 0.6 Ом та 0.3 Ом - і смак відкрився на повну! Дуже задоволений!