SMOKY MIX Kit FOREST LEAVE
SMOKY MIX Kit FOREST LEAVE
Цей товар не є готовою рідиною, а набором для самостійного приготування рідини.
SMOKY Mix Kit FOREST LEAVE як свіжість ранкової лісової прогулянки, що несе заряд енергії та бадьорості на цілий день. М'який смак тютюнового листа, доповнений дубовою терпкістю, що обволікає та освіжає легким м'ятним акцентом.
Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл або 120 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG:PG
- 60:40
- Категорія смаків
- Тютюнові
Ідентифікатори товару
Відгуки
Ну, жидкость определенно уникальная. Табака я в ней не почувствовал, жидкость сладковата, хотя парил на койле с моножилой. На сетке вкус чем-то напоминал черный хлеб со специями, и чем-то сладким. Попробовать всем советую.
Жижа открытие. Если слабо затянуться - тяжёлый вкус дерева, при долгой тяге - выраженный вкус мяты. Приятное кислое послевкусие рекомендую. Отдельный респект за сервис, жижа приехала меньше чем за сутки. Плюс жевачечка как приятный бонус, спасибо большое<3
Качество просто супер
Дуже цікавий аромат, просто треба спробувати! Зацікавили відгуки, вирішила спробувати. Перше враження барбовал) Але в ділі просто супер)
Вкус просто бомба, как будто таблетки от кашля. Вкус табака я не чувствую, а вот что то мятное и сладкое….
Дякую за швидку доставку, особливо в такий важкий час.
Смак специфічний. Мені чомусь віддає медом.
Окреме спасибі за подаруночок)
Доставка быстрая, вкус и запах какой то свежести)
Чудовий магазин! Все швидко і якісно, рекомендую. Не перший раз замовляю цей смак, як на мене, аналогів просто нема, реально після того як попарив відчуваєш себе в свіжому лісі!!! Дуже рекомендую спробувати!
Как любитель табачки, решил взять на пробу не табачку. Был приятно удивлен вкусовым качествам жидкости. Чем-то напоминает послевкусие конфет Дюшес с легким холодком. Чуть не хватает крепости, а так норм. Наверно буду брать ещё.