SMOKY MIX Kit CITRUS CAKE
Рідина SMOKY MIX Kit CITRUS CAKE
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для самостійного приготування рідини SMOKY Mix Kit CITRUS CAKE. Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл або 120 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG:PG
- 60:40
- Категорія смаків
- Цитрусові
- Категорія смаків
- Випічка
Ідентифікатори товару
Відгуки
И так хочу сказать что в жидкости маловато вкуса, в целом неплохая жидкость за свою цену. Парил на Eleaf P40.
А нормально що приблизно через пів місяця жижа стала оранжевого кольору?
Вкусно ))))
3 потому что положили почему-то мало ароматизатора, раньше такого не было, и жижки получалось по самый край флакона, а в этот раз и глицерина не очень много было, и самое главное ароматизатора, из-за этого вкус не такой яркий как хотелось бы(жидкость стояла в районе 5 часов, всегда хватало этого времени чтоб она настоялась), по этому считайте в общим 5мл жидкости не хватает. но вкус очень классный, даже не считая того что мало аромки, к покупке рекомендую, может это мне просто раз попалось что немного недолили аромки и глицерина
Дана лінійка рідин бува більш міцна 9 або 12 ? акщо Так то чи очікуется в наявності?
На Argus pro с испарителем 0.3 , 0.15 пойдет жижа 60/40 не будет течь ?
Жижки підійдуть для VOOPOO Drag X Mod Pod?
Мега скоросная доставка.Все отлично рекомендую.
Мне очень понравилась эта жидкость, друзья тоже оценили) Крепость 6 мг. Насыщенный вкус, не надоедает. Парить на постоянке самое то! Одна из моих любимых жидкостей. Заказывайте, я думаю, не пожалеете!
Альона Гречуха
Очень вкусная жижка) на постоянку точно пойдет