Набір рідин SMOKY MIX Kit
Набір рідин SMOKY Liquid MIX SERIES
Рідина SMOKY Liquid MIX SERIES для любителів багатогранних уподобань. У набір входять 8 унікальних, не схожих один на одного, десертних, фруктових та освіжаючих смаків.
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для самостійного приготування рідини SMOKY Mix Kit. Доступні варіанти міцності набору: без нікотину, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл або 120 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
![]() |
CITRUS CAKE – Ніжний смак хрусткого листкового тіста французького круасана з лимонним сиропом та ваніллю. |
![]() |
ENERGY BOOM – Нестримна енергія, що дарує крила в тандемі з персиковим соком. |
![]() |
FICSPEARE – Медовий мус з ароматною грушею та солодким інжиром. |
![]() |
FOREST LEAVE – Свіжість ранкової лісової прогулянки, що несе заряд енергії та бадьорості на цілий день. М'який смак тютюнового листа, доповнений дубовою терпкістю, що обволікає, і легким освіжаючим м'ятним акцентом. |
![]() |
FROSTY FRUIT – Морозна кисло-солодка прохолода вишні та ківі. |
![]() |
MELAYA – Незвичайний аромат тропічної дині з легкою прохолодою. |
![]() |
SOLAR SHOK – Соковитий м'якуш апельсина та легкий шоколадний крем. |
![]() |
SUNNY CREAM – Ванільне морозиво у цитрусовій глазурі. |
Характеристики
- Співвідношення VG:PG
- 60:40
- Категорія смаків
- Фруктові
- Категорія смаків
- Тютюнові
- Категорія смаків
- М'ята, Ментол
- Категорія смаків
- Цитрусові
- Категорія смаків
- Ягідні
- Категорія смаків
- З холодком
- Категорія смаків
- Десерти
Ідентифікатори товару
Відгуки
Заказывал, как данный набор, так и в целом в данном магазине жидкости много раз. Качество и скорость на высшем уровне. Всегда радуете подарочками, спасибо) В данной линейке все жидкости, по-своему, интересные, есть как "летние", так и любителям "тонизирующих" вкусов должно зайти, рекомендую
Якось непонятно,тут ціна 1152, а нова пошта пише 1281..
Грошовий переказ 1195...
Послуги з доставки 86...
Я постоянный клиент смол.нет. Меня сильно удивило, что мне не положили конфет в место жвачек, как я и писал. Однако заказал выгодную и длительную подборку. Перепутал цифру номера телефона и вышло, что мой заказ не вошол, в мою аппликацию "Н" . И оплатив почти 2тыс. Сразу(120мл) стал переживать, на звонки не отвечали и я стал переживать. Однако, я додумался продублировать свой заказ на почту. Смог все найти и получить покупку которой я очень рад. Вкусная намнашка.
По этому покупателям советую, во избежание - "не делайте мне нервы" : продублируйте заказ на почту.
А магазину - в корзине сделать возможность просматривать свои заказы даже после их получения. Некая папка с полной информацией о сделанных покупках.
Благодарю вас за оперативность и отношение - цена/качество.
Добрый день,решил оставить отзыв о наборе жидкости.
Пока ещё попробовал не все,но то что уже открыл то зашло) Быстро,качественно и без лишней нервотрёпки.Отправили - получил.Спасибо за хороший сервис и за хороший товар)
доброї ночі підійдуть до VOOPOO Drag X Mod Pod?
Добрый день! На этом сайте это мой первый заказ и он меня не разочаровал. Все делается оперативно, отправка осуществлена в день заказа. Качеством товара удовлетворен так же как и качеством обслуживания. Рекомендую! Оценка 5/5.
Добрый день. Заинтересовал ваш сайт, но подойдут ли данные жидкости для ijust 3 ?
добрый день , подходит для POD ELFBAR ?
Добрый день, подойдёт под под систему smoke novo x?