BEVAPE Kit DAILY MIX
Рідина BEVAPE Kit DAILY MIX
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для самостійного приготування рідини BEVAPE Kit DAILY MIX. Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 70/30.
Рідина для вейпа BEVAPE DAILY MIX – горіховий смак із ледь вловимою тютюновою терпкістю та соковитим яблуком. Чудовий вибір для щоденного використання.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG:PG
- 70:30
- Категорія смаків
- Тютюнові
Ідентифікатори товару
Відгуки
Все ок, рекомендую
Самая вкусная жидкость из всех которые я пробовал. Брал ее давно,ещё когда она не была самозамесом, а тут решил решил попробовать замес. Вкус не изменился, хотя я думал что самозамес будет не так ярко выражен как фабричная жидкость. Отличный вкус, яркий и приятный. Однозначно буду заказывать ещё. Посылку отправили быстро, сервисом очень доволен)))
Отличное послевкусие.
DRAG X, жижа має смак, не погано, але мені на кожен день не зайшло. Мені взагалі табачка не заходить, тому враховувайте це. Це однозначно лайтовіше ніж табачка.
Суміш має дуже приємний запах, смакова частина теж присутня але не так яскраво виражена, як запах. Це мій перший досвід паріння і порівняння стосується здебільшого з одноразвими пристроями у яких смак, як мені здається, більши виражений. Регулював ПОД під більше насичення пару, витрати виходять великі, можливо щось не так роблю))) Суміш точно рекомендую
Усе чудово крім мудака який відправив мою посилку не по адресу а уінший кінець міста та у відділення яке закривається на годину раніше ніж умене закінчується робочий день (молодці так тримати).
Отлично, рекомендую!
Вчера заказал, сегодня приехала.
Вкус просто невероятный, хочется парить и парить, приятное, тёплое сочетание орехов и яблок. Чем-то напоминает яблочный пирог. Очень годно. На каждый день думаю залетит многим????????
Да,не плохо чуствоется орех и яблоко,прикольное сочетание ,табак на заднем плане,есть нотки ,запах пара классный,мне нравится ...
Хорошая жидкость, сбалансированный микс, единственное, что либо привык ко вкусу, либо испаритель решил умереть, но под конец очень слабо чувствовался