BEVAPE Kit APPLE WEED
Рідина BEVAPE Kit APPLE WEED
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для самостійного приготування рідини BEVAPE Kit APPLE WEED. Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 70/30.
Рідина для електронних сигарет BEVAPE APPLE WEED - випічка з яблуками у поєднанні з ваніллю та елітним лондонським тютюном SOHO, який надає приємній терпкості цього смаку.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG:PG
- 70:30
- Категорія смаків
- Фруктові
- Категорія смаків
- Тютюнові
Ідентифікатори товару
Відгуки
Сподобалася жижа.Обслуговування як завжди на вищому рівні, рекомендую!
Дуже вдячний за швидку обробку замовлення. Один з небагатьох магазинів, який працює в ці складні часи.
І маленький бонус - це дуже приємно :)
Спасибо большое ! Жидкость отличная,доставка быстрая хороший магазин. Заказывал первый раз наложенным платежом следущий раз думаю оплачивать сразу и проблем не будет все будет доставлено спасибо магазину!
На мой взгляд из-за большой крепости никотина вкус не розкрыт , нолевочку думаю можно попробовать
Яблочко отличное ) Хороший сайт ,хороший товар .. Неудобно перемешивать эти наборы конечно ,но лайфхак )) кинуть в стиральную машинку и все ок ???? кури и радуйся
Вкус просто бомба даже после смешивания, если дать постоять думаю станет ещё лучше.
Очень понравилась жидкость.
Обслуживание порадовало, без звонков лишних и тд. Однозначно буду покупать в этом магазине
Подскажите когда будет в наличии?
Жидкость из этой линейки пока что самая любимая, правда ещё не все попробовал, но это вопрос времени))) Насыщеный вкус и довольно приличный ТХ даже на полторашке ( на 0-ке его нет, просто вкусно)))
Ребята молодцы - всегда очень быстро собирают и отправляют заказ. Получается что забираю либо по дороге с работы, либо по дороге домой))) С последним правда какая-то накладка вышла, + ещё практически всё закончилось, но всё решилось и даже подарочек положили (честно говоря "приятно, но якось невдобно О_о")
Спасибо и так держать!!!
Доставка быстрая,вкус просто класс!! 10/10